Projecten

Glas- en schilderwerk Museum van Bommel van Dam

Midden in het centrum van Venlo ligt museum van Bommel van Dam. Aan dit pand hebben we zowel glas als schilderwerk uitgevoerd.
Het pand zit vol met mooie kunst, maar als je het ons vraagt zit het mooiste stukje kunst aan de buitenkant. Bij deze bijzondere dakkapel heb je binnen het gevoel zo de winkelstraat in te lopen. Wij hebben deze dakkapel voorzien van zijn glas en met alle rondingen rare hoeken was dit niet zomaar iets. Om de ruiten in de juiste maten te krijgen hebben we mallen gemaakt die nagemaakt zijn bij ons glasleverancier. Waarna deze met een kraan en hoogwerker naar de dakkapel zijn vervoerd. En het resultaat mag er wezen.

Schilderwerk Universiteit Utrecht

Aan de universiteit in Utrecht hebben wij schilderwerk aan zowel de binnen als buitenkant mogen uitvoeren. Een bijzonder pand in het hart van Utrecht. Een pand waar toekomst en verleden mooi bij elkaar komt. Een zeer bijzonder project om aan meegewerkt te mogen hebben

Schilderwerk loods Herwijnen

Dit keer geen monumentaal pand, maar een caravan loods. Het schilderwerk was behoorlijk achteruit gegaan door de weersinvloeden. En daarom mochten we dit weer mooi maken. Het leuke van het schilderen van de loods was de naam aan de voorkant. Een oude vriend van de eigenaar had daar jaren geleden met de hand het bedrijfsnaam geschilderd op de loods en de eigenaar wilde dat we dit weer terug zouden zetten. En nee dat mocht geen sticker worden, maar moest gewoon weer met de hand. En gelukkig hebben we schilders die dat nog kunnen en leuk vinden om te doen.

Genieloods Uithoorn

Deze monumentale Genieloods uit 1891 hebben wij volledig mogen schilderen.

Deze loods stond jaren leeg en het schilderwerk was dan ook behoorlijk verwaarloosd. We hebben veel herstel werk gehad om de oude verflaag aan de buitenkant te verwijderen. Op dit werk werd ons ook de vraag gesteld of we dit wilde schilderen met milieu vriendelijke producten. Voor dit werk hebben we dan ook gekozen om te schilderen met producten van Copperant “de groenste verf”.

Via deze link kom je op een filmpje wat gaat over de verbouwing van dit mooie pand https://www.youtube.com/watch?v=6pnhzt4xxEk