Projecten

Schilderwerk bedrijfspand Bouter Cheese

In opdracht van Bouter Cheese te Culemborg hebben wij de uitstraling van het bedrijfspand mogen veranderen. We hebben het witte pand mogen aanpassen naar een mooie antracieten kleur. Hierdoor heeft het pand een chiquere uitstraling gekregen. Ook voor kleuradvies kunt u bij ons terecht.

Schilderwerk VvE Herwijnen

Voor de VvE in Herwijnen hebben we schilderwerkzaamheden mogen uitvoeren aan al het houtwerk.
Door de diverse hoogte verschillen was bereikbaarheid hierin nog een uitdaging, maar dat maakt het ook weer leuk.
We hebben met diverse hoogwerkers als ook steigers moeten werken om de bereikbaarheid te kunnen realiseren en daarbij een stuk vanuit een manbak met hijskraan (dit mocht toen nog) uitgevoerd

Glas – schilderwerk Steenweg Utrecht

In hartje Utrecht hebben we dit oude herenhuis mogen voorzien van BENG glas gezet in stopverf. Ook hebben we dit pand mogen schilderen. Door toepassing van BENG glas hebben we de isolatie waarde van het pand flink kunnen verbeteren. Doordat het glas al leverbaar is vanaf 6,3mm is dit glas in bijna alle situaties te plaatsen. Voor verdere informatie kunt u de verwijzing zien naar de website van BENG glas. Als u uw woning wil verduurzamen is het echt een aanrader om op hun site te kijken.

Schilderwerk Brigittenstraat 20 Utrecht

In opdracht Utrechts monumenten fonds hebben wij schilderwerk mogen uitvoeren aan de Brigittenstraat. Dit statige herenhuis hebben we buitenom helemaal mogen voorzien van nieuw schilderwerk.